KMG дограма

Възможни цветове на PVC профили

4 камерна дограма KMG

Доказано качество с марката на KMG

Фирма АЛТЕСТ стартира първо с разработването и налагането на пазара на своята 4-камерна PVC система “Prelude”. Вече наложила се и доказала своите качества, системата става едно от най-предпочитаните решения на строителните фирми и предприемачи за жилищни сгради и кооперации, офис помещения, детски градини, училища и болници.

Прозорците, изработени с профила KMG от серията „Prelude”, могат да намалят загубата на енергия в помещение до 37%, което ги прави идеално решение за всеки клиент. Направените тестове за коефициента на топлопреминаване в независимата лаборатория на инстритута ift Rosenheim, Германия потвърждават още веднъж високите топлоизолационни качества на 4-камерния PVC профил на фирма „Алтест”, а именно: Uw=1,6W/(m2.K)

Всички серии PVC профили, предлагани от фирма „Алтест” са устойчиви на вятър, дъжд, прах, промени на околната среда. PVC профилите са устойчиви на корозия при изключително влажна среда, на деформация при нагряване, устойчиви на киселини, алкали и соли. Важно качество и предимство на профилите с продуктова марка KMG е устойчивостта им на UV-лъчи. Избирайки 4-камерните PVC профили от серията „Prelude”, Вие се доверявате на една наложила се и доказала качествата си система през годините.

6 камерна дограма KMG

Надеждна шумо и топлоизолация за всяко време.

Шест-камерните профили за врати и прозорци от тази серия предлагат още по-добър дизайн, шумо и топлоизолационни качества. Новата 6-камерна система „Prestige” е предназначена както за северни изложения така и за страни с по-студен климат като Украйна, Русия, Молдова, Сибир и др.

На клиентите са гарантирани отлични качества на профила, тъй като са направени множество тестове в независими чуждестранни лаборатории за коефициента на свиваемост на профила, нещо много важно за страните, намиращи се в по-студен климатичен пояс. Освен коефициента на свиваемост, профилът е тестван и за коефициент на топлопреминаване в ift Rosenheim, Германия. Резултатите от теста са : Uw = 1,5 W / (m2 . K)

Освен с изключителните си топлоизолационни качества профилите от серията „Prestige” се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV-лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз. Също така специфичният невибриращ материал, от който се изработват профилите KMG като цяло, прави профилите изключително подходящи за изграждането на болници, училища и офис сгради! Заложете на качеството, уюта и класата във вашия дом или офис с новата система „Prestige”!

ПРОДУКТИ:

AL дограма
Дограма KMG
Обков за PVC и AL дограма
Услуги предлагани от нас
Стъкла и стъклопакети
Щори